Koristeellinen seppele luonto, harmaa Ø25cm 1p

10,35 € * 7,65 € * Säästät 26% (2,70 €)

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Luonnolliset värit tämän koristeellinen seppele tehty monista oksat eri paksuus ja pituus saada siitä, että hyvin kevyt valkoinen väri sovellettiin, lähes hopeanharmaa kosketus ja näyttää, koska tämä hyvin jalo. Tämä predestinoi VIANA-tuotelinjan puuseppeleen, jonka yksittäiset osat on yhdistetty nauloilla, käytettäväksi muun muassa osana juhlapöydän koristelua.

Tämä voi tapahtua esimerkiksi hääjuhlissa, joissa useita tällaisia koristeseppeleitä voidaan jakaa pitkin juhlapöytiä tai yksittäisille pöydille. Sitten voit laittaa esimerkiksi erivärisillä koristehelmillä täytetyt lasimaljakot jokaisen seppeleen keskelle ja koristella koko kokonaisuuden herkillä organzanauhoilla ja tekokukilla. Koristeellinen seppele soveltuu kuitenkin mainiosti myös näyteikkunan tai liikehuoneen koristeluun: se voidaan ripustaa oveen tai seinälle - koristeltuna halutulla tavalla sopivilla lisävarusteilla kevät- tai jouluseppeleeksi.

Koristeellisen seppeleen ulkohalkaisija luonnossa ja harmaassa on noin 35 senttimetriä, mutta se voi vaihdella hieman monien ulkonevien oksien vuoksi. Sama koskee seppeleen sisähalkaisijaa, joka on noin 10 senttimetriä, ja korkeutta, joka on noin 12 senttimetriä.


ulkohalkaisija: noin. Ø35cm
Sisähalkaisija: n. Ø10cm
Korkeus: n. 12cm
Väri: Luonnonväri, Harmaa, Valkoinen
Materiaali: Puu, Metalli
Määrä: 1 kplValmistaja: Viana ®
Artikkelinro.: 88325
Paino: 0,74 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Koristeellinen seppele luonto, harmaa Ø25cm 1p
Koristeellinen seppele luonto, harmaa Ø25cm 1p
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.