Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Koristeellinen metallikori, jossa koristeena hopeanharmaa Ø16.5cm K31cm

9,15 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Pikarin muotoinen koristeellinen metallipikari huokuu jaloa kiiltävää Shabby Chic -viehätystä. Hopeanharmaa pikarikuppi arvokkaalla, ikääntyneellä pinnallaan on upea koriste-esine kerhohuoneisiin, barokkisiin olohuoneisiin tai nostalgisiin rokkihuoneisiin.

Vintagepikari levittää antiikkista viehätystään tyylikkään ruukkukasvin tai soolon istutusastiana kaikkialle, minne haluat lisätä ripauksen ylellisyyttä. Kun täytät pikarikupin ruukkusekoituksella, voit luoda upeita asetelmia ja kukka-asetelmia. Osana barokkibuffettia pikarikoristetta voidaan käyttää pullonpidikkeenä, välipala-astiana tai tyylikkäänä koristeena. Antiikkinen astia näyttää massiiviselta, mutta painaa alle 0,5 kiloa. Se voidaan siis sijoittaa uudelleen ja uudelleen eri paikkoihin ilman ongelmia.

Pikari on noin 31 senttimetriä korkea ja sen halkaisija on noin 16,5 senttimetriä. Kaunis kukkakoriste on kooltaan noin 11,5 senttimetriä kertaa 11,5 senttimetriä.


Korkeus: noin 31cm
Halkaisija: noin. Ø16,5cm
Väri: Hopeanharmaa
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl

Huomaa: Tuote on valmistettu sinkitystä, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton ja 100 % vedenpitävä.


.
Tuotenro: 68259
Paino: 0,88 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Koristeellinen metallikori, jossa koristeena hopeanharmaa Ø16.5cm K31cm
Koristeellinen metallikori, jossa koristeena hopeanharmaa Ø16.5cm K31cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.