Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Koristeellinen kuppi, antiikki, metalli, sammalenvihreä, Ø13cm, H14,5cm

5,25 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Pieni metallinen pikari sammaleenvihreänä on juuri oikea koriste kaikille niille, jotka rakastavat epätavallisia, vanhoja esineitä.

Sinkistä valmistettu kulho on upouusi, mutta se on saanut inspiraationsa antiikkimalleista. Vihreä väri muistuttaa hapettunutta metallia, ja mustalla värillä tehdyt tekokulutukset saavat pikarin näyttämään entistä vanhemmalta. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä metallin koristelu ruiskutettiin hiekanväriseksi. Pikari näyttää siis siltä, kuin olisit löytänyt sen autiolta saarelta rannalta.

Näytä jalo kappale parhaiten valaistussa vitriinissä. Keinokukkien kanssa tai vanhoilla kolikoilla täytettynä sinkkikulho on todellinen kohokohta vintage-sisustuksessa. Siksi se voi myös ehdottomasti vakuuttaa rekvisiittana elokuvassa tai teatterissa.

Vintage-lookissa olevan metallista valmistetun vihreän kupin kokonaiskorkeus on noin 14,5 senttimetriä. Pyöreä kulho on siten noin 9,5 senttimetriä syvä ja sen halkaisija on noin 13 senttimetriä.

Kokonaiskorkeus: n. 14,5cm
Syvä kulho: n. 9,5cm
Halkaisija: n. 13cm. Ø13cm
Väri: Sammalenvihreä, Beige, Valkoinen, Musta
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl

Huomautus:
Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Siksi emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton ja 100 % vedenpitävä.

.
Tuotenro: 68254
Paino: 0,48 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Koristeellinen kuppi, antiikki, metalli, sammalenvihreä, Ø13cm, H14,5cm
Koristeellinen kuppi, antiikki, metalli, sammalenvihreä, Ø13cm, H14,5cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.