Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Istutuskuppi, koristeellinen kuppi, amfora istutukseen Ø18,5cm K31,5cm

17,05 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämä koristeellinen pikari huokuu nostalgista käytetyn viehätystä jo itsessään, lisäksi tämä on amfora istutusta varten! Pikarin muodossa kahvoilla koristavat istutinta yläosassa tyynymäinen ruutukuviointi ja ympäröivä koristenauha metallia, jossa on kohokuvioituja koristeita.

Ilutuskannu näyttää siltä, kuin se olisi juuri otettu talteen maasta muinaisilta ajoilta peräisin olevana aarteena. Metallikupin pinta on karkea, ja keinotekoisesti levitetyt vihertävät ja beiget, vihreät ja ruostetahrat näyttävät vihreät ja beiget metallin koristelussa, mikä tekee tästä istutusastiasta todella ainutlaatuisen kappaleen.

Olepa se sitten pystytetty yksittäin tai useiden metalliastioiden kanssa maalaismaisen antiikkisen näköisenä, olipa se sitten istuttamaton tai kauniilla kukkakoristeilla täytetty, deko-pokaali vintage-tyyliin levittää viehätystään sekä ulkokoristeluun että sisätiloihin tai koristeellisena kuppina juhlatilaisuuksiin. Istuta metallinen pikari aikaisin kukkivilla kasveilla, Välimeren laventelilla tai pensasmaisilla ruohoilla, myös tekokasveilla, kukkaruukkujen tai kukka-asetelmien säilytysastiaksi sopii kaunis kasviruukku Shabby Chic -muotoon. Hanki metallisella pikarilla esimerkiksi kevätkoristelu maalaistyyliin puutarhan sisustukseen tai käytä amforaa komeana pöydän koristeena.

Huomaa: Tämä tuote on valmistettu sinkitystä, jälkikäsitellystä teräslevystä. Emme voi tästä syystä taata, että astia on 100% kestävä, sekä 100% vedenpitävä.


Kokonaiskorkeus: n. 31,5cm
Leveys: n. 28,5cm
Kasvin syvyys: noin. 28cm
ulkohalkaisija:noin Ø18,5cm
sisähalkaisija istutusastia: Ø17cm
halkaisija pohja: n. Ø13,5cm
Väri: Sammalenvihreä, Beige
Materiaali:Metalli
Määrä: 1 kpl.
Tuotenro: 12503
Paino: 0,98 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Istutuskuppi, koristeellinen kuppi, amfora istutukseen Ø18,5cm K31,5cm
Istutuskuppi, koristeellinen kuppi, amfora istutukseen Ø18,5cm K31,5cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.