Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Istutuskuppi antiikkivoide Ø20cm H20cm 1kpl

15,50 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Kukanvärinen istutusastia on valmistettu metallista, ja siinä on siveltimellä levitettyjä ruskeita maaliroiskeita. Nämä väriaksentit antavat kermanväriselle käytetyn näköiselle istutusastialle antiikkisen ja arvokkaan viehätyksen eri tilaisuuksissa.


Siten voit esimerkiksi loihtia upean pääsiäiskoristeen kukkasammalasetelman muodossa, jossa on hyasintteja tai narsisseja istutuskupilla. Lisäksi yläreunan koristeellinen koriste sopii erinomaisesti syksyiseen asetelmaan, jossa on sammalta, koristeomenoita, tikkuja ja tekokukkia. Mutta myös yksin pöydällä tai ikkunalaudalla, pikariastia on hieno koriste-esine. Jos laitat pikaripurkin asuntosi tai talosi eteiseen, sinä ja perheenjäsenesi voitte säilyttää siinä hyvin myös avaimia, kolikoita ja muita pieniä esineitä.


Halkaisijaltaan noin 20 senttimetriä antiikkisen näköisen istutusastian korkeus on noin 20 senttimetriä. Kulhon istutussyvyys on noin 6,5 senttimetriä.Halkaisija: n. Ø20cm

Korkeus: n. 20cm

Kasviastian syvyys: n. 20cm. 6,5cm

Materiaali: Metalli

Väri: Kermanvärinen, Ruskea

Määrä: 1 kplHuomautukset:
Tuote on valmistettu sinkitystä, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton sekä 100 % vedenpitävä.
Tuotekuvissa näkyvät lisävarusteet sekä koriste-esineet eivät kuulu tuotteeseen, ellei niitä ole erikseen mainittu.


.
Tuotenro: 68212
Paino: 0,7 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Istutuskuppi antiikkivoide Ø20cm H20cm 1kpl
Istutuskuppi antiikkivoide Ø20cm H20cm 1kpl
Istutuskuppi antiikkivoide Ø20cm H20cm 1kpl
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.