Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Istutuskupin pikari antiikkiharmaa Ø7,5cm H9cm

5,55 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Pikarinmuotoinen, harmaa ja valkoiseksi pestyjen yksityiskohtien värinen istutusmalja tekee vaikutuksen erityisesti jalkaosan koristeellisella muotoilulla. Leikkisästi koristeltu, se antaa antiikkisessa käytetyssä ulkoasussa valmistetulle pikariastialle välimerellisen viehätyksen.

Pieni röyhkeä kaktus löytää paikkansa koristeellisesta maljakosta samoin kuin herkkä ruusukasvi. Voit myös täyttää Vianan istutusastian tulppausmassalla, laittaa siihen sammalta ja luoda pienen taianomaisen pääsiäisasetelman, jossa on pääsiäispupuja tai perhosia tikun päällä. Myös pöydän koristeeksi tai koristeelliseksi kynttilänpidikkeeksi hääpöytään tai ravintolaan sopii harmaanvärinen antiikkimuki.

Pikari-istutusastian halkaisija on noin 7,5 senttimetriä ja korkeus noin 9 senttimetriä. Pienen pikarimaljakon syvyys on noin 6 senttimetriä.


Halkaisija: n. Ø7,5cm
Korkeus: n. 9cm
Syvyys istutin: n. 6cm
Materiaali: Metalli
Väri: Harmaa, Ruskea, Valkoinen
Määrä: 1 kpl


Huomaa: Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton ja 100 % vedenpitävä.


.
Tuotenro: 68207
Paino: 0,36 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Istutuskupin pikari antiikkiharmaa Ø7,5cm H9cm
Istutuskupin pikari antiikkiharmaa Ø7,5cm H9cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.