Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Istutuskupin antiikkivoide Ø7,5cm H9cm 1kpl

5,55 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Pikarin muotoinen ja kermanvärinen antiikkisen näköinen istutusastia voidaan koristella pienellä kasvilla. Ikkunalaudalta pienestä pikarimaljakosta huokuu sitten välimerellinen viehätysvoima.


Tämän Vianan kermanvärisen istutusmaljakon kanssa sopii täydellisesti myös röyhkeä kaktus tai romanttinen ruusukasvi. Istutuskuppi soveltuu erinomaisesti myös pöydän koristeeksi hääpöytään, ravintolaan tai matkatoimiston messuosastolle. Kasviastia sopii hyvin myös kynttilän- tai teelamppupidikkeeksi. Älä jätä palavia kynttilöitä ja teelamppuja ilman valvontaa. Lisäksi suosittelemme, että kiinnität kynttilät riittävästi maljakon maljakkoon.


Pikarin muotoisen ja antiikkisen näköisillä korostuksilla varustetun istutusastian halkaisija on noin 7,5 senttimetriä ja korkeus noin 9 senttimetriä. Istutettavan pikarin syvyys on noin 6 senttimetriä.


Halkaisija: n. Ø7,5cm

Korkeus: n. 9cm

Plantaasikupin syvyys: n... 6cm

Materiaali: Metalli

Väri: Kermanvärinen, Ruskea

Määrä: 1 kpl


Huomaa: Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton sekä 100 % vedenpitävä.


Huomautus: Tuotekuvissa näkyvät lisävarusteet sekä koriste-esineet ei sisällytetä tuotetarjontaan, ellei niitä ole erikseen mainittu.

.
Tuotenro: 68206
Paino: 0,36 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Istutuskupin antiikkivoide Ø7,5cm H9cm 1kpl
Istutuskupin antiikkivoide Ø7,5cm H9cm 1kpl
Istutuskupin antiikkivoide Ø7,5cm H9cm 1kpl
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.