Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Istutin pikari Antiikki Look Grey Ø21cm H21cm K21cm

15,50 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Pikarin muotoinen istutusmalja on valmistettu metallista, ja se tekee vaikutuksen upealla käytetyllä ulkoasullaan, joka on valkoiseksi pesty harmaa, jossa on paikoitellen ruskeita värjäytymiä. Voisi ajatella, että kyseessä on itse asiassa antiikkiesine, joka on löydetty vasta hiljattain kaivausten yhteydessä esimerkiksi vanhasta puutarhasta.

Kukkaruukun yläosassa oleva koristeellinen koriste sopii aivan loistavasti herkkien ruusujen tai upeiden mehikasvien kanssa. Myös syksyiset koristeasetelmat sammaleella, tikuilla ja koristeellisilla hedelmillä tuntuvat erittäin mukavilta koristeellisessa kupissa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, istutuskuppia voidaan käyttää myös koristeellisena kulhona tai avainten, kolikoiden ja muiden pienten esineiden säilytyspaikkana.


Halkaisijaltaan noin 21 senttimetriä antiikkisen näköisen kasviastian korkeus on noin 21 senttimetriä. Jos haluat istuttaa pikari-kasvattimen, huomioi kulhon likimääräinen istutussyvyys, joka on 7 senttimetriä.


Halkaisija: n. Ø21cm
Korkeus: n. 21cm
Syvyys istutusastia: n. 7cm
Materiaali: Metalli
Väri: Harmaa, Valkoinen pesty, Ruskea
Määrä: 1 kpl


Huomautukset:
Tuote on valmistettu sinkitystä, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton sekä 100 % vedenpitävä.


Tuotekuvissa näkyvät lisävarusteet sekä koriste-esineet ei sisällytetä tuotetarjontaan, ellei niitä ole erikseen mainittu.


Tuotenro: 68213
Paino: 0,65 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Istutin pikari Antiikki Look Grey Ø21cm H21cm K21cm
Istutin pikari Antiikki Look Grey Ø21cm H21cm K21cm
Istutin pikari Antiikki Look Grey Ø21cm H21cm K21cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.