Hautavalot ja kynttilät

Uskonnollisia merkkejä kristityillä haudoilla

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Hautavalot ja kynttilät Luokan kuvaus

Hautavalot ja hautavalot sijoitetaan enimmäkseen kristillisiin hautoihin uskonnollisiin tarkoituksiin. Jäljellä olevat kynttilät syttyvät kuolleen haudoille sukulaistensa muistoksi, etenkin muistopäivinä , kuten kaikkien pyhien tai kuolleiden sunnuntaina , mutta myös syntymäpäivinä tai heidän kuolemapäivinä. Hautavalot ovat kaunis sisustus, etenkin talvella, ja ne tarjoavat mukavuutta pimeänä vuodenaikana valonsäteellään.

Olitpa sitten vapaasti seisova kynttilä, hautavalaisin tai lasikotelon täyttö - löydät hautavaloja kaikissa muunnelmissa.

Hautalamput, hautavalot, hautakynttilät ja LED-hautavalot eri versioissa: sylinterimäiset, kartiomaiset tai kulmikkaat, yksinkertaiset tai runsaasti sisustetut

Hautavaloja on saatavana eri muotoisina ja kokoisina kukkakaupan verkkokaupassa. Muovisten hautavalojen lisäksi löydät erikoiskappaleita, kuten sydämenmuotoisia, kullalla koristeltuja, valkoisia ja punaisia hautavaloja lasista. Mallit, joissa on jäsennelty, käännetty tai sileä pinta monipuolisessa tuotevalikoimassa, vastaavat jokaista makua. Punainen tai valkoinen täyttökynttilä voidaan tilata myös käytännöllisestä säilytyspakkauksesta.

Riippuen haudan valo, kynttilä voi polttaa jopa useita päiviä. Vielä pidempään valaistusaikaan tarjoamme myös LED-hautavaloja. Ulkolämpötilasta riippuen paristokäyttöinen hautavalo voi kestää jopa kaksi kuukautta. LED-hautavaloja on saatavana eri aiheina esimerkiksi ristillä tai rukoilevilla käsillä täällä kukkakaupan verkkokaupassa.
google_translate

Cat-ID: 15