Deco seppele Paju Ø20cm Valkoinen pesty

5,40 € *

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämä pajun oksista valmistettu, valkoiseksi pesty pieni seppele on ihanan monipuolinen luonnonkoriste: oviseppele, seinäseppele tai pöydän koriste - olet hemmoteltu valinnanvaralla.
Jalotun tuotemerkin VIANA koristeellinen seppele on valmistettu yksinomaan pajusta, materiaalista, joka on osoittautunut kautta ihmiskunnan historian hyväksi kaikentyyppisissä koripunoksissa. Tätä tarkoitusta varten oksat kiedotaan ensin seppeleeksi ja kääritään sen jälkeen myös tukevasti pajulla. Siksi voit nauttia tästä seppeleestä pitkään.
Koska luonnonmateriaaleista valmistetut kasviastiat ovat tämän vuoden ajankohtainen sisustustrendi, voit yhdistää pajuseppeleen muihin kevät- tai syyskoristeisiin, jotka on valmistettu pajusta tai sammalesta. Valkoiseksi pestyllä luonnonseppeleellä pöydän koristeena, mutta luot myös jännittävän kontrastin valkoiselle posliinille juhlapöydässä.
Valkoisen ja luonnonvärisen pajun oksista valmistetun koristeellisen seppeleen ulkohalkaisija on noin 20 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 12 senttimetriä. Pajun oksista koostuvan renkaan halkaisija on noin 4 senttimetriä.

ulkohalkaisija: n. Ø20cm
sisähalkaisija: n. Ø12cm
Halkaisija renkaassa: n. Ø12cm
. 4cm
Väri: Luonnollinen väri, valkoiseksi pesty
Materiaali: Puu
Määrä: 1 kpl
Huomaa: Kyseessä on luonnollinen tuote! Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteessa on luonnosta johtuvia vaihteluita ja se voi poiketa muodoltaan, väriltään, kooltaan, leveydeltään, pituudeltaan ja halkaisijaltaan ilmoitetuista mitoista!

Valmistaja: Viana ®
Artikkelinro.: 68034
Paino: 0,48 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Deco seppele Paju Ø20cm Valkoinen pesty
Deco seppele Paju Ø20cm Valkoinen pesty
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.