Deco seppele Nature Ø25cm valkoinen pesty

9,30 € * 6,90 € * Säästät 26% (2,40 €)

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämän puusta valmistetun, valkoiseksi pestyn koristeellisen seppeleen avulla, jossa puun luonnolliset sävyt yhdessä käytetyn värin kanssa luovat lämpimän, harmaanruskean vaikutelman, olet löytänyt todellisen monitaiturin! VIANA-tuotemerkin puuseppele voidaan nimittäin koristella ympäri vuoden mitä erilaisimmilla koristetarvikkeilla, ja sitten se palvelee sinua ovi-, seinä- tai ikkunaseppeleenä.

Sinulla on siis esimerkiksi mahdollisuus koristella metallikehikon pohjalta tehty koristeellinen seppele, jossa ohuet oksat ympäröivät laajempien, litteiden puuliuskojen verkkoa, pääsiäisen, syksyn tai joulun. Teemasta riippuen voit joko kiinnittää siihen koristesammalta, peittää sen värikkäillä lehdillä tai kiinnittää siihen kanelitankoja ja appelsiiniviipaleita koristelangan avulla. Erilaisia, kulloiseenkin vuodenaikaan sopivia nauhoja, koristetulppia ja hahmoja ripustettavaksi löydät myös sisustusmyymälästämme: Voit siis vaihdella yksittäisiä elementtejä mielesi mukaan ja koristekranssin valinnaisesti varustaa puisilla, värikkäillä lehdillä langalla tai joulukuusen palloilla tai jopa laittaa sen keskelle aidon emun munan!

Valkoiseksi pestyn koristekranssin ulkohalkaisija on noin 25 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 10 senttimetriä. Jos se on tasaisella alustalla, se on noin 8,5 senttimetriä korkea.


ulkohalkaisija: noin Ø25cm
sisähalkaisija: noin. Ø10cm
Korkeus: n. 8,5cm
Väri: Luonnollinen, Valkoinen
Materiaali: Puu, Metalli
Määrä: 1 kpl


Valmistaja: Viana ®
Artikkelinro.: 88331
Paino: 0,5 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Deco seppele Nature Ø25cm valkoinen pesty
Deco seppele Nature Ø25cm valkoinen pesty
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.