Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Deco pikari kahvoilla Kultainen Ø11cm H17,8cm Antiikkinen lookki

11,55 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Toimitetaan yleensä 24 tunnissa

Vain 19 jäljellä varastossa.

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Kupinmuotoiset istutusastiat ovat ajattomia ja tuovat sisustukseen erityistä viehätystä.

Tämä korkealaatuinen kahvallinen kuppi näyttää siltä, että se on valmistettu kiinteästä metallista. Mutta se on kevyempi kuin miltä se näyttää. - Ainoastaan sen kukkaköynnösmäiset kahvat antavat sille hieman enemmän painoa.

Pikarin näköinen metalliastia on maalattu kullanväriseksi. Koristeellisen pikarin pinnassa on epäsäännöllinen tumma patina, joka korostaa sen vintage-ilmettä. Metallinen pikari on muodoltaan yksinkertainen ja suoraviivainen. Pinta on tasainen ja hieman karkea.

Voit istuttaa dekopokaaleja tai käyttää niitä istutusastioina. Metallipokaalia voi käyttää myös romanttisten kukka-asetelmien astiana tai kynttilänpidikkeenä.

Odot voi käyttää sitä myös harrasteurheilukilpailussa tai lasten syntymäpäiväjuhlien olympialaisissa komeana pokaalina voittajille.

Haluatko istuttaa koristekupin, aseta se etukäteen istutuskalvolla. Laita siihen pieniä yrttejä tai köynnöskasveja. Ivy, mehikasvit tai roikkuva herne tekevät itsensä kauniiksi siinä. Voit laittaa järjestelyjä metallipikariin erilaisiin tilaisuuksiin käyttämällä hieman liimausainetta. Olipa kyse sitten häistä tai adventista, vintage-lookissa olevat metalliset pikarit antavat aina hyvän kukka-asetelman pohjan.

Jos haluat käyttää pikaria kynttilänpidikkeenä, täytä pikari suurimmaksi osaksi koristeellisella hiekalla tai kivillä, sillä se kapenee pohjaa kohti. Aseta sitten kynttilä sisälle. Kynttilän tulisi olla tätä varten kapeampi kuin noin 8,6 senttimetriä.

Dekokupin, jossa on kultaiset kahvat, korkeus on noin 17,8 senttimetriä ja halkaisija noin 11 senttimetriä. Sisähalkaisija on leveimmästä kohdasta noin 8,6 senttimetriä ja pienenee alaspäin. Koristeellisen pikarin kokonaisleveys kahvojen kanssa on noin 17 senttimetriä. Kasvin syvyys on noin 12 senttimetriä.


Leveys kahvojen kanssa: 17cm
Korkeus: noin 17,8cm
Halkaisija: noin Ø11cm
Sisähalkaisija: noin. Ø8.6cm
Kasvin syvyys: 12cm
Materiaali:Metalli
Väri: Kultainen
Määrä: 1 kpl


Huomaa:Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100-prosenttisesti ruostumaton ja 100-prosenttisesti vedenpitävä.
Tuotenro: 70121
Paino: 0,58 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Deco pikari kahvoilla Kultainen Ø11cm H17,8cm Antiikkinen lookki
Deco pikari kahvoilla Kultainen Ø11cm H17,8cm Antiikkinen lookki
Deco pikari kahvoilla Kultainen Ø11cm H17,8cm Antiikkinen lookki
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.