Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Antiikkikuppi harmaa Ø14,5cm K21cm

12,65 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tuo maalaismaisia kontrasteja kevätkoristeluun, esimerkiksi istutuksilla tässä harmaassa antiikkipikarissa. Maalaismaisten elementtien yhdistäminen vintage-tyyliin ja herkkien koristekukkien yhdistäminen on juuri nyt hyvin trendikästä. Ei ihme, sillä se näyttää yksinkertaisesti upealta, kun violetit esikot tai keltaiset orvokit nousevat esiin istutusastiasta, joka näyttää siltä, että se on kokenut paljon. Tämä vankka amfora, jonka kahvat on vuorattu koristeilla ja jonka pinta muistuttaa korroosiota, näyttää olevan peräisin kauan sitten. Voit siis suunnitella puutarhasi, parvekkeesi tai vaikka olohuoneesi trendikkääseen Shabby Chiciin.

Naturally, pokaalia voi käyttää myös kauniina pöydän koristeena. Olipa kyse sitten juhlista tai arjesta: antiikkipikari on varmasti erityinen koriste kodissasi. Kun istutat, muista vuorata dekopikari kasvifoliolla seisovan veden välttämiseksi.

Harmaasta metallista valmistetun antiikkipikarin halkaisija on astian yläosassa noin 14,5 senttimetriä; pohjan halkaisija on noin 11,5 senttimetriä. Kahden kahvan kanssa astia on noin 21 senttimetriä korkea ja noin 22,5 senttimetriä leveä. Astian syvyys on noin 13,5 senttimetriä.


Halkaisija (astia): n. Ø14,5cm
Halkaisija (jalka): n. Ø11,5cm
Korkeus: n. 21cm
Syvyys (astia): n. 13,5cm
Leveys kahvojen kanssa: n.. 22,5cm
Väri: Harmaa, Luonnollinen
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl


Huomaa: Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton ja 100 % vedenpitävä.


.
Tuotenro: 64337
Paino: 0,6 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Antiikkikuppi harmaa Ø14,5cm K21cm
Antiikkikuppi harmaa Ø14,5cm K21cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.